Měření a hodnocení výkonnosti podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na měření a hodnocení finanční výkonnosti podniku Lesy České republiky s. p., v letech 2015-2018. Práce je rozdělena do tří částí. V teoretické části je vymezena charakteristika finanční analýzy, jednotlivé ukazatele a jejich vzorce pro výpočty. Druhá část je analytická, kde se pomocí vzorců uvedených v teoretických východiscích vypočítají hodnoty jednotlivých ukazatelů. V poslední části jsou na základě výsledků návrhy na zlepšení finanční situace podniku.
This bachelor’s thesis is aimed at measurement and evaluation of the financial effectiveness of the state enterprise Lesy České republiky s. p., between the period of 2015-2018. The thesis is divided into three main parts. The theoretical part delimits the characteristics of financial analysis, individual indicators and their formulas for calculations. Second part is analytical, where the values of the individual indicators are calculated using the formulas given in the theoretical bases. In the final part, based on the results, there are proposals to improve financial status of the company.
Description
Citation
BARTEL, A. Měření a hodnocení výkonnosti podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-23
Defence
Otázka oponenta práce – zodpovězeno Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. - Popište úspory na mzdových nákladech. O kolik se mzdy navyšuji meziročně? Je ve firmě stanovený plán navyšovaní mezd? Byl Váš návrh ve společnosti akceptován? Myslíte si, že výsledek voleb bude mít dopad na mzdovou politiku podniku? – zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO