• čeština
    • English
    • русский
  • English 
    • čeština
    • English
    • русский
  • Login
View Item 
  •   Repository Home
  • Závěrečné práce
  • bakalářské práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2020
  • View Item
  •   Repository Home
  • Závěrečné práce
  • bakalářské práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2020
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

EKONOMICKÉ ASPEKTY INOVACE VE SPOLEČNOSTI CHUTNY VYBER S.R.O.

ECONOMIC ASPECTS OF INNOVATION IN THE COMPANY "CHUTNY VYBER S.R.O."

Thumbnail
View/Open
final-thesis.pdf (1.344Mb)
review_127367.html (7.588Kb)
Author
Panchenko, Anna
Advisor
Bočková, Nina
Referee
Žižlavský, Ondřej
Grade
B
Altmetrics
Metadata
Show full item record
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou snížení výkonnosti podniku chutny vyber s.r.o. po zavedení inovace. První část práce vysvětluje základní teoretická východiska spojená s pojmem inovace. Analytická část práce se věnuje praktickým aspektům zavedené inovace, na jejímž základě byla navržena k aplikaci metoda Balanced Scorecard.
 
In this bachelor thesis is examined the issue of reducing the performance of the company chutny vyber s.r.o. after the introduction of innovation. The first part explains the basic theoretical background associated with the concept of innovation. The analytical part of the work is devoted to the practical aspects of the introduced innovation, based on which the Balanced Scorecard method was proposed for application.
 
Keywords
inovace, strategická inovace, výkonnost, Balanced Scorecard, vyvážené ukazatele, innovation, strategic innovation, efficiency, Balanced Scorecard, balanced indicators
Language
čeština (Czech)
Study brunch
Ekonomika podniku
Composition of Committee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (místopředseda) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of defence
2020-07-23
Process of defence
Otázky vedoucího: zodpovězeno Otázky oponenta: zodpovězeno Ing. Ptáček: Jedním z cílů bylo zvýšení kapitálu. Zkoumala jste, proč v roce 19 bylo tak nízké číslo a je možné dosáhnout tak velkého zlepšení cílových hodnot v roce 20? zodpovězeno Ing. Hornungová: Z jakých dat čerpáte průměrné hodnoty pro uváděný podnik? Je možné tyto průměry více přizpůsobit uváděnému podniku? zodpovězeno doc. Zich: Jaký je image ukrajinských či ruských produktů na českém trhu? Jakým způsobem by se dala takto "image" či reputace zlepšit? zodpovězeno
Result of the defence
práce byla úspěšně obhájena
Persistent identifier
http://hdl.handle.net/11012/193136
Source
PANCHENKO, A. EKONOMICKÉ ASPEKTY INOVACE VE SPOLEČNOSTI CHUTNY VYBER S.R.O. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Collections
  • 2020 [340]
Citace PRO

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback | Theme by @mire NV
 

 

Browse

All of repositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback | Theme by @mire NV