Komunikační mix vinařství

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem bakalářské práce je komunikační mix vinařství Slunný vrch, spol. s r. o.. Práce se zabývá teoretickými poznatky a pojmy z oblasti marketingu, které následně využívá v dalších částech. V analytické části práce je vyhodnocena současná situace vinařství, jeho marketingový a komunikační mix. Na základě výsledků analytické části je vypracována návrhová část práce, která obsahuje doporučení pro zlepšení komunikačního mixu vinařství.
The subject of this bachelor thesis is communication mix of the winery Slunný vrch, spol. s r. o.. The first part of the thesis describes theoretical knowledge of the topic, on which further parts are based. The analytical part describes the current marketing mix and communication mix of the winery. Based on the results of the analytical part an improvement proposal is made. This part contains recommendations to improve the communication mix of the winery.
Description
Citation
KREMLÁČKOVÁ, T. Komunikační mix vinařství [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (místopředseda) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-24
Defence
Otázky oponenta: zodpovězeno Ing. Luhan: Jakým způsobem se dají minimalizovat rizika spojená s vašimi návrhy? Jaké riziko je nejvýznamnější? Dá se nějakým způsobem cílit reklamu na určité skupiny zákazníků? Zodpovězeno Ing. Hornungová: Proč jste zvolila formu odměny brigádníků formou DPČ, proč jste nezvolila DPP? Zodpovězeno Mgr. Konečný: Specifikujte typ brigádníka využitelného pro vaše návrhy. Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO