Systém odměňování zaměstnanců

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá systémem odměňování zaměstnanců z teoretického pohledu, analýzou vnitřních a vnějších vlivů působících na společnost a návrhem na zlepšení zavedeného systému odměňování ve společnosti. Návrhy na zlepšení vychází z výsledků analýz a z odpovědí v dotazníkovém šetření.
This bachelor thesis focuses on the remuneration system of employees from a theoretical point of view, analysis of internal and external influences acting on the company and a proposal to improve the established system of remuneration in the company. Suggestions for improvement are based on the results of analyzes and on the answers in the questionnaire survey.
Description
Citation
SACHAMBULA, N. Systém odměňování zaměstnanců [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (místopředseda) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-27
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Ptáček: Jaké jsou celkové náklady zavedení návrhů do společnosti? Odpovězeno Ing. Veselý: Poznámka k chybné kategorizaci např. personalizace benefitů v příležitostech ve SWOT analýze. doc. Zich: Proč jste se rozhodl pracovat s návrhem "sick days"? Zvažoval jste v této souvislosti dopady COVID-19 na společnost? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO