Systém odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti a návrh změn na jeho zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá problematikou systému hodnocení a odměňování pracovníků ve vybrané společnosti. První část je zaměřena na shrnutí základních teoretických pojmů týkajících se hodnocení a odměňování pracovníků. Druhá část obsahuje analýzu daného problému v konkrétní společnosti. V poslední části jsou navrženy změny v systému hodnocení a odměňování.
The bachelor thesis deals with the questions of the evaluation and remuneration systems of employees in a selected company. The first part focused on the basic theoretic concepts related to employee evaluation and remuneration. The second part contains an analysis of the problem in a particular company. The last part proposes changes in the system of evaluation and remuneration system
Description
Citation
ŠREKOVÁ, V. Systém odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti a návrh změn na jeho zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (člen) Ing. Jan Pěta, Ph.D. (člen) Ing. Kateřina Fojtů, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-27
Defence
Otázky vedoucího práce: odpovězeno Otázky oponenta práce: odpovězeno doc. Brychta: Jak jste určila odměnu pro ocenění zaměstnanec měsíce ? V jakých kategoriích bude ocenění uděleno ? - částečně odpovězeno doc. Brychta: Může si společnost realizaci Vašich návrhů dovolit ? - částečně odpovězeno doc. Brychta: Jako pozitivum uvádíte ,,pozitivita zaměstnanců". Vysvětlete. - odpovězeno Ing. Pěta: Promítnou se Vaše návrhy do kalkulace produktu? - částečně odpovězeno Ing. Pěta: Poukázal na neaktuálnost použité sazby sociálního a zdravotního pojištění zaměstnavatele.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO