Systém odměňování zaměstnanců

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na oblast hodnocení a odměňování zaměstnanců ve společnosti ADZX, a. s. a následné vypracování návrhů změn. Základem je dotazníkové šetření zorganizované mezi zaměstnanci s cílem zjistit jejich názory na stávající systém odměňování a vypracovat návrh ke změnám vedoucím ke zvýšení motivace zaměstnanců k vyšším pracovním výkonům.
The bachelor's thesis is focused on the evaluation and remuneration of employees in the company ADZX, a. S. And the subsequent elaboration of proposals for changes. The basis is a questionnaire survey organized among employees in order to find out their views on the current remuneration system and develop a proposal for changes leading to increased employee motivation for higher performance.
Description
Citation
PROKOPOVÁ, E. Systém odměňování zaměstnanců [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (místopředseda) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-27
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Hornungová: Poznámka na chybné citování zdroje některých tabulek např. počet zaměstnanců, či nevhodnou interpretaci zdrojů a výstupu hypotéz. Z jakého důvodu se domníváte, že pracovníci oceňují pochvalu? Odpovězeno částečně Ing. Veselý: Výkonové odměňování mají již zavedeno? Uveďte příklad za jaký výkon, za který je pracovník odměňován? Co je jednotkou výkonu při vývoji softwaru? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO