Matematické a statistické metody pro podporu vývoje softwarových aplikací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Táto práca sa zaoberá činnosťou matematických a štatistických metód na podporu vývoja softvérovej aplikácie. Softvérová aplikácia je zameraná na zásoby v podniku, ich obstarávanie a udržiavanie v sklade a je prioritne prispôsobená na použitie v bufete kina CINEMAX Skalica. Aplikácia je vytvorená v programe Microsoft Excel, s použitím jazyka Visual Basic. V práci sa tiež zaoberáme analýzou podniku a jej spracovaním.
This work deals with the activities of mathematical and statistical methods to support the development of the software application. The software application is focused on supply in company and storage. Primarily is suited for use in the CINEMAX Skalica cinema. The application is created in Microsoft Excel, using Visual Basic. The thesis also deals with the analysis of the business and its processing.
Description
Citation
VAŇKOVÁ, D. Matematické a statistické metody pro podporu vývoje softwarových aplikací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-27
Defence
Otázky vedoucího - nejsou. Otázky oponenta - zodpovězeno. Otázky komise: Ing. Lukáš Novák, Ph.D.: Bylo by možné ve Vaší aplikaci zajistit kompatibilitu pro export/import s jinými aplikacemi? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO