Návrh mobilní aplikace pro studenty VUT v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je věnována tématu návrhu mobilní aplikace s primárním zaměřením na platformu Android od společnosti Google. Návrh je použitelný i pro platformu iOS společnosti Apple. Aplikace bude určená pro studenty VUT v Brně. Studenti budou mít pomocí aplikace rychlý přístup do nejčastějších položek intraportálu a studisu VUT.
The bachelor's thesis is devoted to the topic of mobile application design with a primary focus on the Android platform from Google. The design is also applicable to Apple's iOS platform. The application will be intended for BUT students. With the help of the application, students will have quick access to the most common items of the BUT intraportal and studis.
Description
Citation
VLASÁK, A. Návrh mobilní aplikace pro studenty VUT v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-30
Defence
Otázky od oponenta - zodpovězeno Ing. Ondrák - Nezkoušel jste navázat jednání s vedením VUT nebo s vedením CVIS? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO