Zálohování dat a datová úložiště

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na posouzení stávajícího stavu zálohování firmy a návrhem řešení, který by firmě pomohl vytvořit bezpečný plán zálohování a zaměstnancům přinesl komfortnější práci s datovými úložišti. Součástí práce jsou teoretická východiska, analýza současného stavu firmy a návrh vlastního řešení.
This bachelor's thesis focuses on assessing the current state of the company's backup and proposing a solution that would help the company create a secure backup plan and bring employees more comfortable work with data storage. The work includes theoretical background, analysis of the current state of the company and the suggestion of solution.
Description
Citation
VESELÝ, M. Zálohování dat a datová úložiště [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Mgr. Martina Bobalová, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-30
Defence
Otázky vedoucího práce - Odpovězeno Otázky oponenta práce - Odpovězeno doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc Analyzoval jste některá rizika spojena s vašimi návrhy řešení a jaký je časový rámec implementace? Odpovězeno Na základě jakých kritéri jste doporučil řešení Synlogy C2 jako nejvhodnější pro vámi avizovanou společnost? Odpovězeno Ing. Karel Doubravský, Ph.D. Bude i v budoucnu stačit 2TB disk? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO