Webový prohlížeč reportů analýzy zdrojových kódů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a vývojem webové aplikace RepView. Tento nástroj slouží k interaktivní revizi zdrojových kódů na základě příslušného reportu analýzy zdrojových kódů. Aplikace se skládá ze dvou oddělených služeb, které běží v separátních kontejnerech technologie Docker. Cílem aplikace je usnadnit interpretaci reportu a jeho vazbu na zdrojové kódy. Výsledku je dosaženo za použití moderních webových technologií (Vuejs, Quasar), které umožňují provést uživatelsky přívětivou revizi zdrojových kódů.
This bachelor thesis deals with design and development of web a application named RepView. The tool is used for interactive revision of source code based on a report of the source code analysis. The Application contains two main services that are running in separate docker containers. The main goal of the application is to simplify interpretation of a report and it's context with source code. The result is achieved by using modern web technologies (Vuejs, Quasar), which allow perform friendly source code revision.
Description
Citation
DOLEJŠÍ, J. Webový prohlížeč reportů analýzy zdrojových kódů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Richard Růžička, Ph.D., MBA (předseda) doc. RNDr. Dana Hliněná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Bohuslav Křena, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen) Ing. Michal Španěl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-08-27
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Se zdrojovými kódy pracujete v repozitáři, nebo se musí stáhnout přímo do aplikace? Stahuje aplikace snapshot repozitáře, nebo všechny commity?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO