Program pro plánování rozvrhů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Táto práca sa zaoberá plánovaním rozvrhov na Fakulte Informačných Technológií (FIT) VUT v Brně. Popisuje proces plánovania rozvrhov na FIT a údaje týkajúce sa štúdia na FIT podstatné pre tento proces. Práca prezentuje návrh a implementáciu aplikácie pre podporu plánovania na FIT, pričom primárnym zameraním práce je zjednodušenie a urýchlenie procesu kontrolovania korektnosti naplánovaného rozvrhu. Výsledkom práce je funkčná aplikácia, ktorá sa v konjunkcii s jednou ďalšou aplikáciou bude používať v rámci procesu plánovania rozvrhov na FIT.
The topic of this thesis is schedule planning for Faculty of Information Technology (FIT) BUT. Thesis describes the process of creating a schedule at FIT and the information concerning study at FIT that are pertinent to this process. It presents the design and implementation of an application designed to support schedule planning at FIT. The primary focus of this thesis is to simplify and expedite the process of checking, if the schedule being planned is correct. The product of this thesis is a functional application used for schedule planning at FIT, in conjunction with one other application.
Description
Citation
MORES, M. Program pro plánování rozvrhů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Informační systémy
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vladimír Janoušek, Ph.D. (člen) Ing. Petr Matoušek, Ph.D., M.A. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-08-28
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázku oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm E. Otázky u obhajoby: Jak byste srovnal vaše řešení s řešeními, která vznikla v rámci předcházejících prací? Jakou metodou je prováděno plánování? Je možné přidávat další omezení plánování? Jak probíhalo testování?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO