Sea Cucumber Exquisite Aquatics

Abstract
Závěrečná práce představuje tvorbu vizuální identity pro projekt ZONE000FT – módní značku a maloobchod, který spolupracuje se současnými umělci a designéry a produkuje oblečení, plakáty a další předměty v limitované edici. S vybraným umělcem vytvoříme kolekci předmětů, která bude volně k prodeji.
Bachelor thesis presents a visual identity for the ZONE000FT project that collaborates with contemporary artists and designers to release clothing, posters and other items in limited editions. With a selected artist will be designed a collection of items that will be freely for sale.
Description
Citation
KULÍKOVÁ, K. Sea Cucumber Exquisite Aquatics [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Design
Comittee
Mgr. Zuzana Kubíková (předseda) doc. MgA. Mikuláš Macháček (člen) MgA. Vojtěch Vaněk (člen) MgA. Tereza Hejmová (člen) MgA. Tomáš Hrůza (člen) PhDr. Ladislav Jackson (člen) Mgr. Miroslav Maixner, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
Defence
Obhajoba byla zahájena představením bakalářské práce (projekce doprovozená autorským výkladem), po kterém následovalo čtení posudků. Poté, co autorka zodpověděla dotazy z posudků byla zahájena diskuze. Jednou z řešených otázek byla ta, zda je v ČR stylotvorný design pouze doménou mužů, dále se diskutovala otázka vztahu designu a merchandizingu a role internetu v tvorbě povědomí o něčí tvorbě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO