Tělesnost malby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění
Abstract
Kabátohábit je objekt o malbě, o jejím těle. O vzájemném prolínání barvy, tahu, skvrny s matéríí lněného plátna. Většina kabátohábitů je položena na dřevotřískových deskách, které kopírují konečný tvar plátna. Plátno je k deskám připevněno za pomocí suchých zipů, které povolují KH odepnout z desky a dávají možnost nositelnosti.
A Coatrobes is an object about painting, about a big body. About the mutual interweaving of color, stroke, stains with the material of linen canvas. And the most of Coats are attached on the chipboard, which copies the final shape of the canvas. The canvas is attached to the table with Velcro, which allows KH to unclip from the boards and gives the possibility of wearability.
Description
Citation
TEPEROVÁ, N. Tělesnost malby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výtvarná tvorba
Comittee
doc. MgA. Luděk Rathouský (předseda) MgA. Vasil Artamonov (člen) prof. akad. soch. Michal Gabriel (člen) prof. MgA. Petr Kvíčala (člen) MgA. Ondřej Homola (člen) doc. Mgr. Tomáš Medek (člen) MgA. Břetislav Malý (člen)
Date of acceptance
Defence
Obhajoba byla zahájena představením bakalářské práce autorkou – v tomto úvodu bylo přiblíženo nejen zvolené řešení, ale i východiska práce. Následovalo čtení posudku vedoucího práce a oponentky (v zastoupení). Na dotazy z posudků i podněty, které vzešly z následné živé diskuze studentka reagovala věcně a srozumitelně obhajovala svou pozici.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO