Credit cards accepted.

Abstract
Ve své diplomové práci se věnuji pracovním podmínkám v oblasti grafického designu, jejich kritice a hledání způsobů, jak si nastavit udržitelné podmínky pro vlastní práci a život – tedy, jak nebýt závislý pouze na zakázkách od zadavatele a diverzifikovat vlastní práci.
The masters' project is focused on the issue of working conditions in the field of graphic design and its critique. I was searching for ways how to work (economically) sustainable and how not to be dependent only on work for clients. I was developing my own projects to diversify the way I work.
Description
Citation
RŮŽIČKOVÁ, B. Credit cards accepted. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Design
Comittee
MgA. Vojtěch Vaněk (předseda) doc. MgA. Mikuláš Macháček (člen) MgA. Tereza Hejmová (člen) Mgr. Zuzana Kubíková (člen) MgA. Ondřej Tobola (člen) MgA. Tomáš Hrůza (člen) doc. Mgr. Jan Zálešák, Ph.D. (člen) MgA. Ondřej Homola (člen)
Date of acceptance
Defence
Obhajoba byla zahájena představením práce. Studentka představila základní ideová východiska a čtyři dílčí výstupy projektu – manifest studia, které spoluzaložila, projekt Design Interns Club, prodej ilustrací na specializovaných platformách a fashion brand HAOSHUAI PARIS. V posudku vedoucí je reflektována nevyrovnaná kvalita, respektive závažnost dílčích výstupů, oponentka akcentuje autenticitu, otevřenost a environmentální uvědomělost projektu. Studentka odpovídá na podněty a dotazy věcně a přesvědčivě. I následná živá diskuze se soustředí na téma vnitřní integrity, nejen představených projektů, ale graficko-designérské práce, kterou DP tematizuje, obecně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO