Stavebně technologický projekt bytového komplexu Vila Park v Olomouci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
V diplomové práci se zabývám stavebně technologickým projektem objektu A9 bytového komplexu Vila Park v Olomouci. V práci je zpracována technická zpráva stavebně technologického projektu, posouzení dopravních tras, časový a finanční plán stavebních objektů, studie realizace hlavních technologických etap, návrh zařízení staveniště a návrh hlavní strojní sestavy. Dále se zde zabývám technologickým předpisem pro kontaktní zateplovací systém a jeho kontrolním a zkušebním plánem. Řešen je i harmonogram a položkový rozpočet. Na závěr mé práce se věnuji bezpečnosti a ochraně zdraví na staveništi a ekonomickému zhodnocení nasazení zvedacího mechanismu.
In diploma thesis describes structurally technical project of the object A9 of the apartment building Vila Park in Olomouc. The parts of the thesis are technical report of the construction-technological project, assessment of trasnport routes, design of site equipment and design of main machines. The thesis also deals with technological regulation of external thermal insulation composite and his control and test plan. There is also schedule and itemized budget. In the end of the work is safety and healt protection on the construction site and economic deployment evaluation lifting mechanism.
Description
Citation
BARTOŠEK, R. Stavebně technologický projekt bytového komplexu Vila Park v Olomouci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
doc. Ing. Pavel Svoboda, CSc. - předseda, Ing. Rostislav Šulc, Ph.D - místopředseda, Ing. Dita Hořínková - tajemník, Ing. Adam Boháček - tajemník, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Liška, Ph.D. - člen, Ing. Ing. Barbora Nečasová, Ph.D. - člen, Ing. Yvetta Diaz - člen, Ing. Rostislav Doubek - člen,
Date of acceptance
Defence
Student seznámil komisi se svým řešením diplomové práce v rámci prezentace PPT doplněné o ilustrativní schémata a fotografie. Nejdříve seznámil student komisi se základními informacemi o objektu a s jeho umístěním. Dále rozebral projekt zařízení staveniště. Dále se student věnoval jednotlivým kapitolám své diplomové práce, a to návrhu hlavních stavebních strojů, položkovému rozpočtu a časovému a finančnímu plánování stavby. Student odpověděl na dotazy oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO