Mateřská škola Kuřim - stavebně technologický projekt

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je řešení vybraných částí stavebně technologického projektu stavby mateřské školy v Kuřimi na ulici Hybešova. Jedná se o jednopodlažní zděný objekt s plochou střechou, která je doplněna o vegetační souvrství zelené střechy. V práci řeším studii hlavních technologických etap, technologické předpisy pro monolitickou stropní konstrukci a zelenou střechu systému Smart Roof Solutions spolu s kontrolními a zkušebními plány, návrh hlavních stavebních strojů, časový a finanční plán pro hlavní objekt mateřské školy, objektový časový a finanční plán pro celý stavební záměr, bilanci pracovníků a nasazení stavebních strojů a projekt zařízení staveniště. Práce je doplněna o hlukovou studii, posouzení vybraných kreditů LEED 2009 Core & Shell, návrh záchytného systému TOPSAFE, plán BOZP, dokumentaci zelené střechy systému Smart Roof Solutions a rešerši na téma zelených střech.
The subject of the thesis is the solution of selected parts of the construction technology project of the construction of a kindergarten in Kuřim on Hybešova Street. It is a single-story brick building with a flat roof with a green roof. In my work I solve the study of the main technological stages, technological regulations for the monolithic ceiling structure and the green roof of the Smart Roof Solutions system together with inspection and test plans, design of the main construction machines, time and a financial plan for the main building of the kindergarten, the building time and financial plan for the entire construction plan, the balance of workers and the deployment of construction machinery and the construction site equipment project. Then I add a noise study, assessment of selected LEED 2009 Core & Shell credits, design of the TOPSAFE restraint system, health and safety plan, documentation of the green roof of the Smart Roof Solutions system and a search on the topic of green roofs.
Description
Citation
KURKA, J. Mateřská škola Kuřim - stavebně technologický projekt [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
doc. Ing. Pavel Svoboda, CSc. - předseda, Ing. Rostislav Šulc, Ph.D - místopředseda, Ing. Dita Hořínková - tajemník, Ing. Adam Boháček - tajemník, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Liška, Ph.D. - člen, Ing. Ing. Barbora Nečasová, Ph.D. - člen, Ing. Yvetta Diaz - člen, Ing. Rostislav Doubek - člen,
Date of acceptance
Defence
Student seznámil komisi se svým řešením diplomové práce v rámci prezentace PPT doplněné o ilustrativní schémata a fotografie. Nejdříve seznámil student komisi s umístěním řešeného objektu a jeho parametry. Dále se v rámci obhajoby věnoval nejpodstatnějším bodům své diplomové práce, a to časovému plánování a bilanci zdrojů stavby, projektu zařízení staveniště, návrhu hlavní mechanizace hrubé stavby a technologickým předpisům pro vybrané stavební procesy. Dále komisi seznámil s rešerší „Zelené střechy – úvod do tématu“. Na závěr prezentace student se student věnoval kapitolám, které byly součástí jiného zadání diplomové práce, a to hlukové studii staveniště, dokumentu LEED 2009, plánu BOZP a projektu záchytného systému ploché střechy. Student odpověděl na dotazy oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO