Hotel na Valašsku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této diplomové práce je zpracování dokumentace pro stavbu hotelu s restaurací v Rožnově pod Radhoštěm. Budova je určena pro krátkodobé ubytování 50 osob. Budova je funkčně rozdělena na hotelovou část a restauraci. Jedná se o samostatně stojící objekt ve tvaru písmene L. Budova je navržena jako klasická budova se zděným systémem. Hotelová část je řešena jako dvoupodlažní se zděným systémem a šikmou střechou. Restaurační část je řešena jako dvoupodlažní se suterénem. Tato část je také ze zděného systému a se šikmou střechou. Budova má 22 dvoulůžkových pokojů, 1 apartmán pro 4 osoby a 1 pokoj pro osoby se sníženou pohyblivostí, restauraci a technické zázemí.
The subject of this diploma thesis is the elaboration of documentation for the construction of a hotel with a restaurant in Rožnov pod Radhoštěm. The building is designed for short-term accommodation of 50 people. The building is functionally divided into a hotel part and a restaurant part. It is a detached object L-shaped building. The building is designed as a classic building with masonry system. The hotel part is designed as a two-storey with masonry system and sloping roof. The restaurant part is designed as a two-storey with basement. This part is also from masonry system and with sloping roof. The building has 22 double rooms, 1 apartment for 4 people and 1 room for people with reduced mobility, restaurant and technical facilities.
Description
Citation
ŠUBOVÁ, A. Hotel na Valašsku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Miloslav Bagoňa, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ladislav Štěpánek, CSc. - místopředseda, Ing. Jan Osička - tajemník, Ing. Jindřich Galata - tajemník, doc. Ing. Miloš Kalousek, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ivana Utíkalová - člen, Ing. Marie Rusinová, Ph.D. - člen, Ing. Václav Venkrbec - člen, Ing. Vojtěch Kostiha, Ph.D. - člen, Ing. Miroslav Maňas - člen,
Date of acceptance
Defence
Studentka představila svoji DP na téma Hotel na Valašsku a zodpověděla otázky a připomínky oponenta. Diskuze ohledně počtu parkovacích stání pro osoby s omezenou schopností pohybu. Student se snažil vcelku velmi dobře reagovat na připomínky oponenta a zdůvodňovat svoje navrhovaná řešení, rovněž na většinu otázek členů komise k předložené práci reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO