Posouzení ekonomické efektivnosti a rizik developerského projektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je ekonomické hodnocení a hodnocení rizik investičních projektů. Teoretická část se zabývá životními cykly stavby, charakteristikou developerského projektu, jeho investora a rizik spojených s realizací projektu. Výstupem diplomové práce je zpracování ekonomického hodnocení a hodnocení rizik na vybraném developerském projektu.
The subject of the diploma thesis is economic evaluation and risk assessment of investment projects. The theoretical part deals with the life cycles of the construction, the characteristics of the development project, its investor and the risks associated with the implementation of the project. The output of the diploma thesis is the elaboration of economic evaluation and risk assessment on a selected development project.
Description
Citation
POSPÍŠIL, P. Posouzení ekonomické efektivnosti a rizik developerského projektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Mária Zúbková, PhD. - předseda, doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jakub Sabo - tajemník, Ing. Lukáš Witala, Ph.D. - člen, Ing. Eva Vítková, Ph.D. - člen, Ing. et Ing. Martin Tuscher - člen, Ing. Jana Nováková - člen,
Date of acceptance
Defence
Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešil, přistupoval velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděl správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že student svou závěrečnou práci obhájil na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO