Analýza veřejných zakázek z oboru architektoniky a projektantství

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou týkající se zadávání veřejných zakázek z oboru architektoniky a projektantství. Z důvodu rozsáhlosti tématu je pohled zaměřen na analýzu veřejných zakázek v daném oboru. V diplomové práci jsou popsány druhy veřejných zakázek a zadávacích řízení, platná legislativa, kontrolní orgány v České republice a projekční a architektonické práce.
The diploma thesis deals with issues related to the award of public contracts in the field of architecture and design. Due to the scope of the topic, the view is focused on the analysis of public procurement in the field. The diploma thesis describes the types of public contracts and tenders, applicable legislation, control authority in the Czech Republic and design and architectural work.
Description
Citation
RUBEŠ, O. Analýza veřejných zakázek z oboru architektoniky a projektantství [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Daniela Špirková, PhD. - předseda, doc. Ing. Tomáš Hanák, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martin Marek - tajemník, Ing. et Ing. Petr Trtílek - tajemník, Ing. Pavel Kocanda, Ph.D. - člen, Ing. Roman Staněk - člen, Ing. Lucie Vaňková , Ph.D. - člen, Ing. Petr Aigel, Ph.D. - člen, Ing. Radek Dohnal, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Závěrečnou práci obhajoval na uspokojivé úrovni vyžadované pro mgr. práce. Z jeho přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešil, přistupoval uspokojivě. Na otázky členů komise odpověděl na uspokojivé úrovni. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděl uspokojivě. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že student svou závěrečnou práci obhájil na uspokojivé požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO