Návrh vzduchotechniky v multifunkční sportovní hale

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce řeší návrh vzduchotechnického zařízení v objektu multifunkční haly v Brně a zahrnuje i experimentální analýzu proudění vzduchu. Skládá se ze tří částí. V první části je zpracována teorie distribuce vzduchu. Druhá část pojednává o analýze proudění vzduchu z různých typů distribučních vyústek a pro jednu vyústku dále hledá zjednodušený model. Poslední část této práce je zaměřená na návrh vzduchotechnického zařízení v zadaném objektu, a to v multifunkční sportovní hale.
The diploma thesis deals with the design of air-conditioning equipment in the building of a multifunctional hall in Brno and also includes an experimental analysis of air flow. It consists of 3 parts. In the first part a theory of air distribution is elaborated. The second part deals with the analysis of air flow for different types of air diffusers and for one diffuser further looks for a simplified model. The last part of this work is focused on the design of air conditioning equipment in the assigned building, the multifunctional sports hall.
Description
Citation
NAVRÁTIL, R. Návrh vzduchotechniky v multifunkční sportovní hale [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Lhotáková, CSc. - předseda, doc. Ing. Aleš Rubina, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jakub Oravec - tajemník, Ing. Jan Weyr - člen, Ing. Pavel Uher, Ph.D. - člen, Ing. Olga Rubinová, Ph.D. - člen, Ing. Karolína Vyhlídalová, Ph.D. - člen, Ing. Petr Jelínek, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Student nejprve představil svou práci formou prezentace v PowerPointu, kde popsal návrh vzduchotechniky v multifunkční sportovní hale. Vyjádřil se k připomínkám oponenta a odpovídal na připomínky členů komise. Student výborně reagoval a zaujal stanoviska ke všem připomínkám k předložené diplomové práci od oponenta i členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO