Návrh změn marketingového mixu internetového obchodu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá marketingovým mixem internetového obchodu ESHOP TENNIS, s.r.o. Jejím výstupem by měly být, díky teoretickým poznatkům a analýze současného stavu, návrhy na změny marketingového mixu pro zlepšení marketingové komunikace společnosti, růstu konverzí a počtu zákazníků internetového obchodu, a také ke zvýšení povědomí společnosti na internetovém trhu. V první části se práce věnuje teoretické úrovni marketingu a jeho komunikaci, část druhá analyzuje současný stav marketingových aktivit a část třetí přichází s návrhy na zlepšení současného stavu, podmínkami jejich realizace a vyhodnocuje přínosy.
The diploma thesis deals with marketing mix of the online store ESHOP TENNIS, s.r.o. The result of the thesis should be, due to theoretical knowledge and analysis of the current situation, proposals for changes of marketing mix for better marketing communication of the company, conversions growth, the number of customers and better company awareness as well. First part is focused to theoretical level of marketing and its communication, second part analyzes current situation of marketing activities and third part comes with proposals to improve current situation, the conditions of their implementation and evaluate the benefits.
Description
Citation
ZÍDEK, Š. Návrh změn marketingového mixu internetového obchodu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Suchánek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-07
Defence
otázky vedoucího: zodpovězeno otázky oponenta: zodpovězeno Ing. Pavláková Dočekalová: V práci uvádíte, že se jedná o náklady fixní, dále uvádíte, že tyto náklady jsou podle objemu prodeje, vysvětlete. zodpovězeno doc. Suchánek: Máte obavu, že dojde k velkému nárůstu reklamací a tím pádem i k růstu nákladů? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO