Optimalizace procesu řízení interních a zákaznických reklamací ve firmě REHAU

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této diplomové práce je analyzovat současný stav procesu řízení interních a zákaznických reklamací ve firmě REHAU Automotive s.r.o., Moravská Třebová, a na základě zjištěných skutečností podat vlastní návrhy pro zlepšení procesu řízení in-terních a zákaznických reklamací, které povedou k zefektivnění procesu, a tím k úspoře času, nákladů a celkovému zlepšení řízení jakosti ve firmě. Zároveň je cílem stanovit podmínky, za kterých je možné stanovené návrhy realizovat.
The aim of this thesis is to analyze the current state of the process of internal and customer complaint management in REHAU Automotive s.r.o., Moravská Třebová. Based on the facts to make own proposals for improving the process of managing inter-nal and customer complaints, which will lead to a more efficient process, thus saving time, costs and overall improving of quality management in the company.
Description
Citation
ŠTINDLOVÁ, I. Optimalizace procesu řízení interních a zákaznických reklamací ve firmě REHAU [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Rozmahel, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
otázka vedoucího - odpovězeno v plném rozsahu doc. Lajtkepová: V návrhové části navrhujete řešení problému prostřednictvím kartiček. Pochopila jsem tento návrh správně? Nebylo by lepší použít nějaký software? - odpovězeno v plném rozsahu doc. Lajtkepová: Jak často se budou meetingy konat? - odpovězeno v plném rozsahu doc. Lajtkepová: V jaké fázi zavádění jsou Vaše návrhy? - odpovězeno v plném rozsahu připomínka Ing. Juřica: Použitá terminologie v práci není konstatní. Ing. Juřica: V práci máte uveden pojem "optimalizace", co si pod tímto pojmem představujete? - odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO