Podnikatelský plán pro založení malého podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem na založení malého podniku. Práce je rozdělena do několika částí. První část se zaměřuje na cíle práce, metody a postupy zpracování. V teoretické části jsou definovány teoretické pojmy z oblasti podniku a podnikání. Analytická část práce analyzuje vnitřní, vnější a oborové prostředí. Diplomovou práci dotváří samotný návrh na založení podniku a jeho harmonogram.
The master´s thesis deals with the business plan for establishing a small company. The study is divided into several parts. The first part focuses on goals, methods and progresses, meanwhile the theoretical part is where theoretic concepts are explained. Analytical part analyzes internal, external and industry environment of the company. The master´s thesis is completed by the proposal itself and its schedule.
Description
Citation
BALABÁNOVÁ, P. Podnikatelský plán pro založení malého podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Dagmar Řešetková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-09
Defence
Otázka oponenta: Domníváte se, že ve Vámi zvolené lokatlitě naleznete vhodnou provozvnu, která je vybavena přesně podle potřeb Vašeho plánu? - Odpovězeno doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D.,MBA Čím se chcete lišit od konkurence ? - odpovězeno Ing. Dagmar Řešetková, Ph.D Kdo zaručí, že strava bude odpovídat prezentované kvalitě? - odpovězeno Jak se zákaznici o vašem podniku dozví? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO