Ekonomické a finanční hodnocení podniku s využitím Balanced Scorecard

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na ekonomické a finanční hodnocení vybrané společnosti s využitím metody Balanced Scorecard. Práce je rozdělena na čtyři části a součástí té první jsou cíle, metody a postupy zpracování. Druhá část je zaměřena na teoretická východiska potřebná pro následující část, a to část analytickou v které bude představena vybraná společnost a budou sestaveny a zhodnoceny analýzy finanční a strategická. Na základě výsledků analýz bude v poslední části vytvořen návrh implementace modelu Balanced Scorecard s cílem zlepšit současnou výkonnost podniku.
The diploma thesis focuses on the economic and financial evaluation of a selected company using the Balanced Scorecard method. The work is divided into four parts and the first part includes the objectives, methods and procedures of processing. The second part is focused on the theoretical background needed for the next part, namely the analytic part, which will introduce the selected company and will compile and evaluate financial and strategic analysis. Based on the results of the analysis, a proposal for the implementation of the Balanced Scorecard model will be created in the last part of the work in order to improve the current performance of the company.
Description
Citation
HNÁTEK, M. Ekonomické a finanční hodnocení podniku s využitím Balanced Scorecard [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Mahel, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-09
Defence
Otázky vedoucího - nejsou Otázky oponenta - odpovězeno RNDr.Chvátalová Jakým způsobem byla stanovena pravděpodobnos a jaká bude věková struktura zaměstnanců?- odpovězeno Ing.Mahel, Ph.D Proč v tabulce na st. 65 používáte sloupcoví graf a proč není ve SWOT zpracované strategie?-odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO