Analýza a návrh reportingu výkonnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu reportingu na vybraném oddělení ve vybrané společnosti a následně zpracovává návrh nového způsobu reportingu v aplikaci Microsoft Excel a Power BI. Analytické části předchází rozsáhlá teoretická rešerše, která se zabývá řízením informací v organizaci a podstatou reportingových aplikací.
This diploma thesis focuses on the analysis of reporting in a selected department in a selected company and then develops a proposal for a new method of reporting in Microsoft Excel and Power BI. The analytical part is preceded by an extensive theoretical search, which deals with information management in the organization and the essence of reporting applications.
Description
Citation
TIHELKA, F. Analýza a návrh reportingu výkonnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (místopředseda) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2021-06-11
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Otázky členů komise: doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc - Který z dvou prezentovaných návrhů (MS Excel a Power BI) je pro analyzovanou firmu výhodnější a proč? Vysvětlete vazbu analytické části práce na návrhovou část práce. - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO