Návrh na změnu komunikačního mixu společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na změnu komunikačního mixu společnosti C SYSTEM CZ a.s. Práce se skládá z teoretické, analytické a návrhové části. Teoretická část zahrnuje důležité marketingové pojmy. V druhé části je analyticky zpracovaný současný stav podniku. V poslední části jsou na základě provedených analýz vytvořeny návrhy na zlepšení komunikačního mixu. Cílem těchto návrhů je získání nových zákazníků, posílení vztahů se stávajícími zákazníky a dále zvýšení povědomí o společnosti a jejich produktech.
The master’s thesis is focused on the communication mix of the company C SYSTEM CZ a.s. The work includes the theoretical, analytical and proposal part. The theoretical part includes important marketing concepts. The second part analytically analyzes the current situation of the company. In the last part, based on the analyzes, proposal for improving the communication mix are created. The aim of these proposals is to reach new customers, strengthen relationships with existing customers and further increase awareness of the company and their products.
Description
Citation
ŽÁKOVÁ, V. Návrh na změnu komunikačního mixu společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-11
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Ph.D. Doubravský - Můžete prosím dovysvětlit měsíční a roční náklady z tabulky finančních výsledku? - Částečně odovězeno Ph.D. Mráček - Je cena billboardu včetně realizace a tisku? - Odpovězeno prof. Jurová - Je obrat v tabulce finančních přínosů v měsíčním nebo ročním vyjádření? - Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO