Návrh podnikového finančního plánu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem podnikového finančního plánu pro zemědělské družstvo Sněžné. Finanční plán je vytvořen pro období 2020 až 2023. V první části je provedena literární rešerše teoretických znalostí týkajících se finančního plánování, finanční a strategické analýzy. V další části je zemědělské družstvo představeno a analyzováno na základě jednotlivých metod strategické a finanční analýzy. Shrnutí těchto analýz je provedeno metodou SWOT analýzy. V poslední části této diplomové práce je vytvořen finanční plán v optimistické i pesimistické variantě na 4 roky. Tento plán je v závěru opět analyzován a vyhodnocen.
Master’s thesis is focused on draft of a corporate financial plan for agricultural cooperative Sněžné. Financial plan is created for period 2020 to 2023. In the first part, a literary research is performed theoretical knowledge related to financial planning, financial and strategic analysis. In the next part, the agricultural cooperative is introduced and analyzed on the basis of individual methods of strategic and financial analysis. The summary of these analyzes is performed by SWOT analysis. In the last part of this master‘s thesis, a financial plan is created in an optimistic and pessimistic variant with 4 years outlook. In the end, the financial plan is one more analyzed and assessmented.
Description
Citation
HRON, M. Návrh podnikového finančního plánu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2021-06-09
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. - dotační programy, jakým způsobem se projevuje využívání dotačních programů v hospodaření podniku? - odpovězeno Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. - co si představujete pod kvalitní ERP systém? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO