Podnikatelský záměr - založení kavárny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá vypracováním podnikatelského záměru na založení kavárny. V práci jsou popsána teoretická východiska, která jsou potřeba znát k vypracování podnikatelského záměru. Praktická část je zaměřena na analýzu trhu, marketingový průzkum, analýzu konkurence a na návrh podnikatelského plánu včetně finančního plánu na založení kavárny.
The thesis deals with preparation of a business plan for the establishment of a café. The thesis describes the theoretical foundations, which is needed to know to develop a business plan. The practical section of the thesis deals with market analysis, marketing research, competition analysis and draft of the business plan, including a financial plan for the establishment of café.
Description
Citation
ŘÍHOVÁ, D. Podnikatelský záměr - založení kavárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D. (člen) Ing. Jan Pěta, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-10
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Ing. Robert Zich, Ph.D.: Ve SWOT analýze máte jako hrozbu poruchu kávovaru, proč? - zodpovězeno částečně doc. Ing. Robert Zich, Ph.D.: Jak byla stanovena čísla pro optimistickou, realistickou a pesimistickou variantu finančního plánu? - zodpovězeno částečně doc. Ing. Robert Zich, Ph.D.: Snídaně jsou nastaveny za hodně nízkou cenu. Co vše je v té ceně obsaženo a proč je cena tak nízká? Jaké další náklady do ceny vstupují? - zodpovězeno částečně Ing. Jan Pěta, Ph.D.: Průměrné náklady objednávky jste stanovila jak? - zodpovězeno částečně Ing. Jan Pěta, Ph.D.: Kolik budete mít zaměstnanců? - zodpovězeno částečně Ing. Jan Pěta, Ph.D.: Co znamená v tabulce položka sociální a zdravotní pojištění? - zodpovězeno částečně doc. Ing. Robert Zich, Ph.D.: Kdo vám bude dělat zodpovědnou osobu? - zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO