Environmentální řízení podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práca sa venuje téme environmentálneho riadenia konkrétneho podniku. Popisuje dostupné environmentálne nástroje využívané v podniku. Analytická časť je previazaná s teoretickou. Podnik je hodnotený ako jednotlivec, podľa jeho vplyvu na spoločnosť a životné prostredie. Záver diplomovej práce tvorí celkové zhodnotenie problematiky, ako aj návrh opatrení a možných riešení s cieľom zlepšiť environmentálne postavenie podniku.
The diploma thesis is focused on business environmental management, describing usage of environmental tools in organization. The analytical part is linked with theoretical one. The organization is judged as an individual, according to its environmental impacts. The conclusion of the diploma thesis is to evaluate environmental policy of the organization and proposal of solutions to improve its environmental status.
Description
Citation
HORČIČKOVÁ, N. Environmentální řízení podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Mahel, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-09
Defence
Otázky vedoucího - nejsou Otázky oponenta - nejsou RNDr.Chvátalová V tabulce na st.51 je dobré zvolena stupnice?- odpovězeno Proč je na st. 85 a 88 je vypočet bez procent - odpovězeno Jak jste přišla na faktory v SWOT analýze?- odpovězeno Ing.Mahel, Ph.D Na st.67 co je myšleno pod pravděpodobnosti 4?-odpovězeno Jaký vystup SWOT analýzy ? -odpovězeno Jak jde kvantifikovat, jaké budou náklady a výnosy?-částečné odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO