Tvorba logistické koncepce ve vybraném podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na logistickou koncepci ve vybraném podniku, který se zabývá výrobou klimatizací. Teoretická část objasňuje základní pojmy a danou problematiku, která se týká logistiky, materiálových toků, skladování a zásob. V praktické části je představena společnost, provedeny jednotlivé analýzy a vytvoření výzkumu. Na základě této analytické části jsou vyvozeny návrhy pro optimalizaci a změny v logistické oblasti, které pomohou zlepšit průběh řízení distribuce, ale i skladování ve vybraném výrobním podniku.
The diploma thesis is focused on the logistics concept in a selected company, which deals with the production of air conditioners. The theoretical part clarifies the basic concepts and issues related to logistics, material flows, warehousing, and inventory. The practical part introduces the company, performer individual analyzes and created research. Based on this analytical part, proposals are derived for optimization and changes in the logistics area, which will help improve the management of distribution, but also warehousing in a selected manufacturing company.
Description
Citation
KUBISOVÁ, I. Tvorba logistické koncepce ve vybraném podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (místopředseda) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen)
Date of acceptance
2021-06-15
Defence
Otázky vedoucího: Odůvodněte tvorbu dotazníku a výběr respondentů. odpovězeno Otázky oponenta: Za jakých podmínek by bylo pro společnost DAIKIN vhodné zavedení ručně vedeného nizkozdvižného elektrického vozíku uvedeného v kapitole 3.2? odpovězeno V kapitole 3.2.1 jste zvolila nejvhodnější manipulační technikou malý tříkolový retrak se zakládací výškou až 13m. Jaké jsou výhody a nevýhody navrženého řešení proti stávajícím čelním vozíkům? odpovězeno U retraků uvádíte ceny repasované techniky. Jaké jsou výhody, nevýhody a rizika repasované techniky? Jaká je její očekávaná životnost? odpovězeno Prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. Proč používáte termín špagetový diagram? Proč kombinujete češtinu s angličtinou? odpovězeno Co zamýšlíte pod termínem floawing? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO