Návrh úprav marketingového mixu společnosti dovážející kosmetické produkty z Maďarska do České republiky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá marketingovým mixem společnosti, která importuje kosmetické produkty z Maďarska na český trh. Práce je rozdělena do tří hlavních částí. První část je teoretická, v ní jsou vysvětleny základní pojmy z marketingu, marketingového mixu a marketingového prostředí, které souvisejí s tématem. Poté následuje analytická část, ve které je provedena analýza marketingového mixu a marketingového prostředí v České republice analyzované živnosti. Součástí analytické části je také výzkumná část, která se zabývá úpravou marketingového mixu živnosti a oslovením nového cílového segmentu. Poslední část jenávrhová, vní jsou na základě analytické části předloženy návrhy a doporučení z pohledu marketingového mixu pro získání nových zákazníků.
This diploma thesis deals with the marketing mix of a company that imports cosmetics products from Hungary to the Czech market. The thesis is divided into three main parts. The first part is theoretical, it explains the basic concepts of marketing, marketing mix and marketing environment, which are related to the topic. This is followed by the analytical part, in which an analysis of the marketing mix and marketing environment in the Czech Republic of the company are performed. The analytical part also includes a research part, which deals with the adjustment of the company's marketing mix and addressing a new target segment. The last part is a proposal part, in which, based on the analytical part, proposals and recommendations are presented from the point of view of the marketing mix for gaining new customers.
Description
Citation
VALENTOVÁ, A. Návrh úprav marketingového mixu společnosti dovážející kosmetické produkty z Maďarska do České republiky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-14
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Jana Hornungová, Ph.D. - Na influence marketing jste vyčlenila 100.000 Kč pro 5 - 10 influencerů. Jedná se o reálnou částku? Zodpovězeno Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. - Uvádíte předpokládané náklady ve výši 588.000 Kč. Jaká je rentabilita trhu, čím je podpořen růst tržeb? Jsou tržby vyčíslovány na základě očekávání firmy, managementu? Zodpovězeno doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. - Kterou konkurenční úroveň vnímáte jako nejrizikovější? Jakým způsobem jste si zvolila segment žen 20 - 40 let? Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO