Systém měření tepové frekvence s bezdrátovým přenosem dat

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá navržením a zhotovením zařízení, jenž bude použito pro měření tepové frekvence řidiče automobilu. Pro měření srdeční ativity je využit elektrokardiograf. Naměřená data jsou odesílány bezdrátově na lokální server do připravené databáze. Správnou funkci zařízení demonstruje provedený experiment v druhé části práce.
The presented Bachelor's thesis covers the topics of designing and manufacturing a device used for measurement of a car driver's pulse frequency. An electrocardiogram is used to measure cardiac activity. The measured data is sent wirelessly to a local server where it's stored in a prepared database. Correct function of the device is demonstrated through an experiment performed in the second part of the work.
Description
Citation
VALENTA, J. Systém měření tepové frekvence s bezdrátovým přenosem dat [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Václav Jirsík, CSc. (předseda) Ing. Stanislav Klusáček, Ph.D. (místopředseda) Ing. Miroslav Jirgl, Ph.D. (člen) Ing. Václav Kaczmarczyk, Ph.D. (člen) Ing. Libor Veselý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-15
Defence
Student obhájil bakalářskou práci. Komise neměla žádné námitky k řešené práci. Student byl dotazován na výhody jeho řešení. V průběhu odborné rozpravy odpověděl na všechny dotazy komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO