Elektronická vizitka/cenovka s bezdrátovou komunikací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem elektronické vizitky, přenosného zobrazovacího zařízení, na které se budou zobrazovat údaje o nositeli (jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mail). Nároky jsou kladeny na dlouhodobou výdrž baterie a vzdálené zobrazování dat na displeji s elektronickým inkoustem. V práci se nachází řešení napájení přípravku s displejem a jeho bezdrátová komunikace s počítačem či telefonem. Dále řeší zobrazení stavu baterie, aktualizace displeje, obvodové schéma, návrh pouzdra elektronické vizitky a konečná realizace.
The Bachelor thesis deals with the design of an electronic business card, a portable imaging device that will display data about the wearer (name, surname, phone number and email). Claims are for long-term battery life and remote display of data on an electronic ink display. At work there is a solution for powering the product with a display and its wireless communication with the computer or phone. It also deals with battery status displays, display updates, circuit schematics, electronic business card case design and final realization.
Description
Citation
SIRŮČEK, V. Elektronická vizitka/cenovka s bezdrátovou komunikací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Bradáč, Ph.D. (předseda) Ing. Lukáš Pohl, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jakub Arm, Ph.D. (člen) Ing. František Burian, Ph.D. (člen) Ing. Stanislav Pikula, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-15
Defence
Student neobhájil bakaláčskou práci. Na základě předložené práce a obhajoby bylo konstatováno, že student nevypracoval bakalářskou práci na dostatečné úrovni a nesplnil jeden z bodů zadání.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO