Dějiny hudby

Abstract
V knize Dějiny hudby se jednoduchým, uceleným způsobem čtenář dozví o hudbě skrz všechny epochy lidstva (od pravěku až po současnost). Kniha je ilustrovaná, aby bavila jak malé, tak i velké čtenáře, kteří ocení kvalitu zpracování. Text v knize je zpracovaný ve strukturovaných info-blocích, profilech hudebníků a krátkých básničkách, sloužící jako mnemotechnická pomůcka. V rámci bakalářské práce řeším grafický koncept, ilustrování, koncept vydávání knihy, přípravu prodejního eshopu.
In the book History of Music, the reader learns about music through all epochs of humanity (from prehistory to the present) in a simple, comprehensive way. The book is illustrated to entertain both small and large readers who appreciate the quality of the workmanship. The text in the book is processed in structured info-blocks, profiles of musicians and short poems, serving as a mnemonic aid. As part of my bachelor's thesis, I deal with a graphic concept, illustration, the concept of publishing a book, the preparation of a sales e-shop.
Description
Citation
JANEBA, J. Dějiny hudby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Design
Comittee
MgA. Vojtěch Vaněk (předseda) Mgr. Zuzana Kubíková (člen) doc. MgA. Mikuláš Macháček (člen) MgA. Tomáš Hrůza (člen) MgA. Jozef Ondrík (člen) M.Sc. Denisa Kollarová (člen) Mgr. Miroslav Maixner, Ph.D. (člen) MgA. Ondřej Homola (člen) MgA. Vladimír Kudělka (člen) Mgr. et Mgr. Zdeněk Záhora (člen)
Date of acceptance
Defence
Student se rozhodl pro postup, kdy zazní nejprve posudky a následně proběhne prezentace, v níž budou zahrnuty i reakce na dotazy z posudků. Byly přečteny posudky vedoucího práce a oponenta. Dále pak student přistoupil ke komplexní prezentaci své bakalářské práce – vysvětlil genezi projektu, objasnil skladbu knihy, následně se detailněji zaměřil na její design. Reflektoval rovněž zacílení na uživatelskou skupinu. Reakce na dotazy z posudků byly věcné a konzistentní, komplexně byl rozveden dotaz týkající se barevnosti a pozornost byla věnována také zvolenému fontu. Také v další rozpravě student prokázal schopnost věcné, pohotové argumentace.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO