Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem bakalářské práce je zpracování projektové dokumentace pro provádění stavby bytového domu ve městě Jablunkov. Jedná se o samostatně stojící, podsklepený objekt, se třemi nadzemními podlažími. V suterénu se nachází sklepní kóje a technické zázemí. V nadzemních podlažích se nachází bytové jednotky. Celkem se v domě nachází šest bytových jednotek, z nichž tři jsou řešeny jako bezbariérové. Jedná se o stavbu zděnou ze zdiva Porotherm. Konstrukce stropu je řešena jako železobetonová monolitická deska. Je navržen kontaktní zateplovací systém. Střecha je řešena jako plochá, jednoplášťová.
The aim of bachelor´s thesis is the elaboration of a construction project documentation of an apartment building, located in Jablunkov. It is a detached, three-storey building with a basement. Ground, first and second floor are used for living. Three of the six apartments are designed as barrier-free. Basement contains mechanical rooms and a cellar for each apartment. Ceiling is designed as reinforced concrete construction, walls are made of Porotherm bricks and roofing is designed as single ply flat roof.
Description
Citation
SIKORA, M. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jan Pěnčík, Ph.D. - předseda, Ing. David Bečkovský, Ph.D. - místopředseda, Ing. Ondřej Nespěšný - tajemník, Ing. Michal Navrátil - tajemník, Ing. František Vajkay, Ph.D. - člen, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - člen, Ing. Eva Fajkusová - člen,
Date of acceptance
2021-06-15
Defence
Student si připravil prezentaci projektu bytového domu. Prezentace obsahovala popis zájmového území, situaci objektu, popis objektu, dispoziční řešení podlaží, konstrukční systém s popisem materiálů, architektonické řešení a vizualizace exteriéru. Student si připravil odpovědi v reakci na otázky oponenta. Student se snažil vcelku velmi dobře reagovat na připomínky oponenta a zdůvodňovat svoje navrhovaná řešení, rovněž na většinu otázek členů komise k předložené práci reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO