Rozpočet stavebního díla jako podklad pro stanovení nabídkové ceny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na rozpočtování stavebních zakázek. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část pojednává o základních pojmech a postupech souvisejících s rozpočtem zakázky. Praktická část rozebírá konkrétní stavební objekt, analyzuje jeho části a porovnává směrné ceny rozpočtovacího programu a ceny realizované. Vybraná stavba je se nachází v obci Městečko Trnávka a jedná se o dvoupodlažní rodinný dům.
This batchelor´s thesis is focused on calculations of construction orders. This work is dividend into theoretical and practical parts. Theoretical part describes basic terminology and processes related with calculations of construction orders. Practical part focuses on specific construction and is analysing its parts and comparing prices of realization and calculation program. The construction is two-story family house situated in the town of Městečko Trnávka.
Description
Citation
JELÍNEK, P. Rozpočet stavebního díla jako podklad pro stanovení nabídkové ceny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Jiří Blažek, CSc. - předseda, doc. Ing. Alena Tichá, Ph.D. - místopředseda, Ing. Ing. Zuzana Mrňová - tajemník, Ing. Zuzana Fišarová, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Kocanda, Ph.D. - člen, Ing. Gabriela Kocourková, Ph.D. - člen, Ing. Martin Nový, CSc. - člen, Ing. Radek Dohnal, Ph.D. - člen, Ing. et Ing. Martin Tuscher, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Student seznámil členy státní zkušební komise se svou závěrečnou prací, jejíž hlavní náplní bylo sestavení rozpočtu stavebního díla jako podklad pro stanovení nabídkové ceny. Závěrečnou práci obhajoval na dostatečné úrovni vyžadované pro bc. práce. Z jeho přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešil, přistupoval dostatečně. Na otázky členů komise odpověděl na dostatečné úrovni. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděl dostatečně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že student svou závěrečnou práci obhájil na dostatečné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO