Dopady nouzového stavu na činnost stavebního podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce analyzuje dopady nouzových stavů a protiepidemických opatření na činnost stavebního podniku. Teoretická část definuje pojmy stavební podnik, nouzový stav, pandemický zákon a krizové řízení podniku a popisuje dopady nouzových stavů a protiepidemických opatření na ekonomiku ČR a dopady nouzových stavů a protiepidemických opatření na stavební podniky. Praktická část je zpracována na základě kvalitativní a kvantitativní analýzy. Pro zodpovězení konkrétních hypotéz byl sestavený dotazník, který byl následně zpřesněn rozhovory se zástupci stavebních podniků. Praktická část pojednává o tom, jaké dopady na stavební podniky způsobila situace vzniklá v důsledku nouzových stavů a analyzuje jejich rozsah.
The bachelor's thesis analyzes the impacts of emergencies and anti-epidemic measures on the activities of a construction company. The theoretical part defines the terms construction company, emergency, pandemic law and crisis management of the company and describes the impacts of emergencies and anti-epidemic measures on the Czech economy and the impact of emergencies and anti-epidemic measures on construction companies. The practical part is processed on the basis of qualitative and quantitative analysis. To answer specific hypotheses, a questionnaire was compiled, which was subsequently refined by interviews with representatives of construction companies. The practical part deals with the impact on construction companies caused by the situation resulting from emergencies and analyzes their extent.
Description
Citation
KOPEČKOVÁ, L. Dopady nouzového stavu na činnost stavebního podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Tomáš Hanák, Ph.D. - místopředseda, Ing. et Ing. Petr Trtílek - tajemník, Ing. Petr Aigel, Ph.D. - člen, Ing. Lucie Vaňková , Ph.D. - člen, doc. JUDr. Ing. Zdeněk Dufek, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Tichý - člen, Ing. Karel Struhala, Ph.D. - člen, Ing. Jitka Chovancová, Ph.D., CA - člen,
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO