Návrh štíhlé výroby ve vybraném provozu se zaměřením na jakost

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá studií metod štíhlé výroby v jednom z provozů společnosti ŠKODA AUTO a.s., která se zaměřuje na výrobu automobilů. Nejdříve jsou vytipovány teoretické přístupy k pochopení dané problematiky, dále následuje analýza podniku a v poslední části práce je vytvořen návrh na zlepšení určité části výrobního procesu za účelem zlepšení jakosti.
This bachelor thesis is focused on the study of lean production in one of the operations of ŠKODA AUTO a.s., which deals with the production of automobiles. The first part is targeted to theoretical basis, which helps to understand the issue, then there is an analysis and at the end there is a suggestion for improvement of a part of the production process, which can lead to improving quality.
Description
Citation
NEJDLOVÁ, A. Návrh štíhlé výroby ve vybraném provozu se zaměřením na jakost [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-19
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno Otázky: prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA - Jsou nějaké další náklady spojené s Vašimi návrhy? - odpovězeno Ing. Pavel Holek - Jaká by měla být výsledná kvalita výstupu? - odpovězeno Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. - Zvažovala jste simulační model zatížení pracovníků? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO