Aplikace fuzzy logiky pro vyhodnocení dodavatelů firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Táto diplomová práca predstavuje návrh modelov, ktoré sú určené na hodnotenie dodávateľov firmy Braintrast, s.r.o. Na základe hodnotenia nasleduje výber toho najviac optimálneho, podľa parametrov. Model využíva teóriu fuzzy logiky s účelom podpory v rozhodovaní. Riešenie práce je navrhnuté pomocou programov MATLAB a MS Excel.
This Master’s thesis presents a design of models which are intended for evaluation of Braintrast’s suppliers. Based on the evaluation, there is selected the most optimal supplier according to parameters. The model uses fuzzy logic theory to support decision making. The solution is designed in programs MATLAB and MS Excel.
Description
Citation
ZÁBRANSKÁ, B. Aplikace fuzzy logiky pro vyhodnocení dodavatelů firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Sedlák (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Matej Zápotočný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-17
Defence
Otázky oponenta: Kdybyste firmě měla doporučit pouze jeden z navrhovaných modelů (MS Excel nebo MATLAB), který by to byl a proč? Zodpovězeno Mgr. Veronika Novotná, Ph.D.: Zvládnou uživatelé pracovat s tímto návrhem v excelu a jak budou tuto změnu příjmat. Ing. Petr Sedlák: V ekonomickém zhodnocení jste uvedla náklady na "Školení a implementace" částku 2500 kč, jak jste k této částce dospěla?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO