Podnikatelský záměr pro založení bistra, baru

No Thumbnail Available
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem mé bakalářské práce je sestavení podnikatelského záměru na téma otevření baru/bistra, za účelem zjištění, zda je možné ho realizovat. Teoretická část je zaměřena na vymezení základních informací o podnikání, podnikatelském plánu, jeho náležitostech a struktuře. V praktické části je zpracována samotná tvorba podnikatelského záměru, tak jak bylo vymezeno v teoretické části.
The subject of my work is to prepare a business plan for the future opening of a bar/bistro and also to evaluate the possibility of its realization. The theoretical part focuses on the definition of basic information about the upcoming business, its requisites and structure. In the practical part, there is the whole process of the business plan itself.
Description
Citation
HORÁKOVÁ, J. Podnikatelský záměr pro založení bistra, baru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-17
Defence
Otázky vedoucího práce - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Ing. Videcká: Uvažovala jste o tom, že by se museli dělat nějaké úpravy prostorů? Z čeho vychází ceny veganských jídel? Není to příliš levné? - odpovězeno Ing. Schuller: V pesimistické variantě máte každý rok ztrátu, jak dlouho byste chtěla udržet ten podnik? - odpovězeno prof. Koráb: Co je to open mic? Proč děláte linku na vyrábění piva, když máte spolupráci s pivovarem? Opravdu chcete pivo lahvovat a etiketovat sami? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO