Proces řízení skladových zásob

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním cílem této bakalářské práce je vytvoření návrhu na zlepšení řízení skladového hospodářství vybrané divize podniku. Jednotlivé návrhy jsou zpracovány v souvislosti s řadou procesů probíhajících na oddělení Project Support, tedy s nákupem, objednávkami, příjmem, výdejem a hospodařením s materiálem v rámci skladového hospodářství. Důraz je kladen především na snížení časové náročnosti jednotlivých procesů a na zlepšení chodu divize. Změny navržené v této práci se dotýkají i organizační struktury a vytvoření nových pracovních pozic.
The main aim of this bachelor’s thesis is to create a proposal to improve the inventory management of a selected division of the company. Individual proposals are processed in connection with several processes that take place in the Project Support department, such as purchasing, orders, income and expenditure as well as material management within the inventory management. Emphasis is placed primarily on reducing the time required for individual processes and improving the division performance. The changes proposed in this thesis also affect the organizational structure and the creation of new job positions.
Description
Citation
JÍLKOVÁ, L. Proces řízení skladových zásob [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-17
Defence
Otázky vedoucího práce - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno prof. Koráb: Jaký je přínos návrhů? Vyjde kladný zisk? - odpovězeno Ing. Videcká: Nebyl problém v rámci číslování zbytků? Jedná se o hromadnou výrobu? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO