Optimalizace výrobního procesu v zámeckém vinařství

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá optimalizací procesů lahvovací linky ve vinařství. Pro řešení bakalářské práce je využita prediktivní simulace lahvovací linky. Pomocí digitálního dvojčete budou navržena opatření, která povedou ke zvýšení produktivity výroby a k racionálnímu využití strojů.
The bachelor's thesis deals with the optimization of bottling line processes in viticulture. Predictive simulation of a bottling line is used to solve the bachelor's thesis. With the help of the digital twin, measures will be proposed that will lead to increased production productivity and the rational use of machines.
Description
Citation
BIČAN, V. Optimalizace výrobního procesu v zámeckém vinařství [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-17
Defence
Otázky vedoucího práce - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno prof. Koráb: Zkoušeli jste praktikovat již navrhované zvýšení produkce? Zvládají stroje plnit v tomto rozsahu? Proč je cena 110 Kč/láhev? Je to konečná cena pro spotřebitele? - odpovězeno Ing. Schuller: Vybral jste 6 strojů z 10. Proč? Jsou klíčové? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO