Průběh zakázky ve vybraném podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá průběhem zakázky ve vybraného podniku. Teoretická část vymezuje základní poznatky a mnou vybrané metody, které budou v průběhu práce zpracovány. V praktické části práce jsou provedeny analýzy na základě metod vymezených v teoretické části, například metoda START nebo Ishikawův digram, kterými se bude práce hodně zabývat. Na základě zjištěných výsledků jsou sestaveny návrhy na zlepšení průběhu zakázky v podniku.
This bachelor thesis deals with the course of the contract in a selected company. The theoretical part defines the basic knowledge and methods selected with me, wich will be needed in the whole thesis. In the practical part, analyzes are performer, such as methods of START or Ishikaw diagram, that will be a huge part of the thesis. Based on the results, suggestions are made to improve the course of the contract in the company.
Description
Citation
HANČOVÁ, T. Průběh zakázky ve vybraném podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Josef Veselý, CSc. (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-17
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. - na str. 80 máte zobrazen diagram průběhu fixních nákladů. Můžete vysvětlit, jak se tyto náklady mohly změnit v průběhu stanovené doby? Částečně zodpovězeno. Kapitola "Hodnocení rizik k dané zakázce". Jedná se o uzavření zakázek? Částečně zodpovězeno. Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D. - U "Průběhu zakázky" máte uvedený marketing, propagaci a reklamu, co mají s tímto společného? Zodpovězeno. Jak dále v práci pracujete s "Kontrolní tabulkou"? Zodpovězeno. Ing. Josef Veselý, CSc. - V práci pracujete s pojmem "Kalibrace strojů". Čeho se týká? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO