Webové rozhranie pre správu virtuálneho portfolia

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Táto bakalárska práca navrhuje a implementuje webovú aplikáciu pre správu virtuálnych portfólií. Hlavným cieľom je vizualizácia a analýza dát z API burzových služieb. Užívateľ môže byť notifikovaný v prípade zmeny ceny. Aplikácia využíva existujúce metódy predikcie burzových cien a podporuje vizualizáciu užívateľských rozhodnutí na burze a poskytuje mu o nich všeobecný prehlad.
This thesis designs and implements a web application for managing virtual portfolios. Main goal of the application is visualise and analyze data from stock exchange services API. User can be notified on price change. The application also uses existing methods to predict stock prices and supports the visualization of the user's stock exchange decisions and provides him/her a general overview of them.
Description
Citation
BALI, F. Webové rozhranie pre správu virtuálneho portfolia [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Ondřej Lengál, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeněk Vašíček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: V kapitole o implementaci zmiňujete, že jste implementoval GUI popsané v kapitole návrh. Udělal jste si tedy nejprve grafický návrh a v kapitole návrh nejsou tedy přímo snímky z Vaší aplikace? Zvažoval jste kombinaci obou predikčních metod? Jak těžké by bylo takovou kombinaci do Vaší aplikace dodělat?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO