Informační systém pro vyhodnocení činnosti kriminální policie

Thumbnail Image
Date
Authors
Frandel, Martin
ORCID
Advisor
Bartík, Vladimír
Referee
Hynek, Jiří
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cieľom práce je vytvorenie systému na hodnotenie vyšetrovateľov kriminálnej polície. Potrebné údaje na hodnotenie vyšetrovateľov sa získavajú z pravidelných a povinných kontrol počas vyšetrovania. Tieto informácie sa používajú na objektívne hodnotenie vyšetrovateľov v reálnom čase, a nadriadení sú tým pádom schopní prijímať včas potrebné opatrenia.
The aim of this work is to create a system for evaluating criminal police investigators. The necessary data needed to evaluate investigators are obtained from regular and mandatory inspections during the investigation. This informations are used for evaluating of investigators in real time. These informations are necessary for superiors who are according to them then able to take the necessary measures in a timely manner.
Description
Citation
FRANDEL, M. Informační systém pro vyhodnocení činnosti kriminální policie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Ondřej Lengál, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeněk Vašíček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm E. Otázky u obhajoby: Jakým způsobem probíhalo testování? Za jakých podmínek by software mohl být reálně schválen k použití daným policejním sborem? Je něco takového prakticky reálné?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO