Design minikaravanu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá designem exteriéru a interiéru minikaravanu. Výsledný návrh je vytvořen s ohledem na poznatky z designérské a technické analýzy a přináší osobitý designérský přístup k řešení problematiky. Hlavním cílem práce bylo vyřešit ergonomické a tvarové problémy a zpopularizovat minikaravan na evropském trhu.
The master thesis deals with the design of exterior and interior of a teardrop trailer. The final design is created in regard to knowledge from design and technical analysis and brings unique design aproach to the solution. The purpose of this work is to solve ergonomic and shaping problems and to introduce a teardrop trailer on the european market.
Description
Citation
LOB, D. Design minikaravanu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
prof. Ing. Martin Hartl, Ph.D. (předseda) doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (místopředseda) Mgr. Michal Trávníček (člen) doc. MgA. Martin Surman, ArtD. (člen) PhDr. Dagmar Koudelková (člen) prof. akad. soch. Peter Paliatka, ArtD. (člen) Ing. David John (člen)
Date of acceptance
2021-06-21
Defence
Student prezentoval výsledky své diplomové práce a zodpověděl otázky oponenta. 1. prof. Paliatka- Je 12l nádrž dostatečná pro pobyt dvou osob v přírodě? Má nádrž na vodu čerpadlo? zodpovězeno 2. prof. Paliatka- Není vyřešena oblast osobní hygieny. Proč jste o tomto neuvažoval? částečně zodpovězeno 3. prof. Paliatka- Jak je zabezpečeno zatemnění střešního okna? zodpovězeno Otázky členů komise: 4. doc. Surman- Proč nebyla použita transformace do prostoru a větší prosvětlení? částečně zodpovězeno 5. doc. Surman- Diskomfort absencí sprchy a toalety, zvažoval jste integraci do prostoru? zodpovězeno 6. doc. Surman- Navýšení úložného prostoru. Vnímáte úložné prostory dostatečně? částečně zodpovězeno 7. prof. Hartl- Můžete charakterizovat cílovou skupinu? zodpovězeno 8. prof. Hartl- Kolik kusů ročně bude vyráběno? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO