Návrh projektu nové prodejny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem projektu, který má za cíl zřídit novou podnikovou prodejnu v Moravskoslezském kraji. Cílem bylo využít dostupné teoretické poznatky, nástroje a metody pro tvorbu projektové dokumentace. Dokumenty byly vytvořeny za pomocí MS Visio, MS Project a MS Excel a jsou v nich popsány veškeré důležité informace potřebné pro úspěšnou realizaci projektu. V závěru práce jsou popsány přínosy, které dané řešení odhalilo.
This bachelor's thesis discusses a project proposal with the intention to establish a new company store in the Moravian-Silesian region. The aim was to create project documentation applying the available theory, tools and methods. The documents, made in MS Visio, MS Project and MS Excel, give all the essential information needed for a successful project implementation. The resulting advantages of the investigated approach are reflected at the end of the thesis.
Description
Citation
ŠOBOVÁ, R. Návrh projektu nové prodejny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-21
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno prof. Koráb: Zakládáte prodejnu a aplikujete principy projektového managementu. V čem vidíte přínosy v tomto přístupu? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO