Návrh na rozšíření investičního portfolia oborově zaměřeného fondu kvalifikovaných investorů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá rozšířením investičního portfolia fondu o akcie společností zabývajících se těžbou drahých kovů. V teoretické části se zabývá právním vymezením investičních fondů v České republice a teoretickým vymezením finanční analýzy. V praktické části se zabývá výběrem vhodných těžařských společností pro rozšíření portfolia a finanční analýzou vybraných společností. V poslední části jsou zjištěné závěry shrnuty a navrženy vlastní návrhy řešení.
This bachelor´s thesis is about expanding the hedge fund's portfolio by including stocks of international companies engaged in mining of precious metals. The theoretical part deals with the legal definition of investment funds based in the Czech Republic and definition of financial analysis. Thesis in practical part deals with choosing right companies to expand the portfolio with and financial analysis of chosen mining companies. The last part is about evaluation of founded informations and proposing own solution suggestions.
Description
Citation
HUBAČ, J. Návrh na rozšíření investičního portfolia oborově zaměřeného fondu kvalifikovaných investorů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. et Ing. Kateřina Procházková, Ph.D. (člen) Ing. Kateřina Fojtů, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-22
Defence
prof. Rejnuš: Když se podíváte z vlastní zkušenosti na cenu zlata / obecně drahých kovů a akcií, kde vidíte vyšší kolísavost? - odpovězeno Ing. Milichovský: Proč jste nepoužil všechny zdroje ze zadání své bakalářské práce? - odpovězeno Ve své bakalářské práci uvádíte jen 6 odborných zdrojů k teoretické části, je tento počet dostatečný? - částečně odpovězeno Komise zjistila nedostatky v použitých zdrojích a při citaci literatury.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO