Návrh, vývoj a integrace vyhledávače pro agregaci informací z různých zdrojů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na vylepšení informačního systému firmy Red Hat. V práci se budu zabývat usnadněním procesu vyhledání informací. Při práci se seznámím s jazykem Python a jeho moduly, navrhnu změny, které by měly mít za následek uspoření času specialistů tak, aby se mohli plně věnovat své primární práci, kterou je řešení problému zákazníků.
The bachelor thesis focuses on the improvement of information system in the company Red Hat. In this thesis I will be dealing with facilitating the process of information retrieval.During the work I will get acquainted with the Python language and its modules, I will propose changes that should result in saving the time of specialists so that they can fully devote themselves to their primary job, which is solving customer problems.
Description
Citation
KISELEV, D. Návrh, vývoj a integrace vyhledávače pro agregaci informací z různých zdrojů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-22
Defence
otázky oponenta - odpovězeno Mgr. Novotná - Jaké jsou formální náležitosti bakalářské práce? - částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO