Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá hodnocením finanční situace podniku PCH výroba a projekty s.r.o. a následně návrhy na její zlepšení. V práci budu vycházet z účetních výkazů v letech 2016-2020. Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části objasním základní pojmy z finanční analýzy, které následně použiji v praktické části ke konkrétním výpočtům podle reálných dat společnosti. V závěru práce budou popsány mé návrhy na zlepšení finanční situace v podniku.
The bachelor’s thesis deals with evaluation of the company’s financial situation and then proposals for it’s improvement. Bachelor’s thesis will be based on financial statements in the years 2016-2020 and it is divided into theoretical and practical parts. In the theoretical part I will be explaining the basic concepts of financial analysis, which I will then use in the practical part for specific calculations according to real company data. At the end of the thesis I will describe my proposals to improve the financial situation in the company.
Description
Citation
CHVÁTAL, V. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-22
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Roman Ptáček, Ph.D. - ve SWOT analýze ve slabých stránkách uvádíte, že firma využívá pouze 1 směnu, ale je celkově vytížená. Toto si však odporuje, prosím, vysvětlete. Zodpovězeno. Proč firma nezavede vícesměnný provoz? Zodpovězeno. V analýze vnějšího prostředí zařazujete SWOT analýzu. Je to správně? Zodpovězeno. Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. - Jakým způsobem byste identifikoval úzké místo ve výrobním systému? Nezodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO